Digitalització de vídeo, cinema, àudio i imatge

Els seus records són molt valuosos i únics, confiï només en professionals

Digitalització de vídeo, cinema, àudio i imatge

Els seus records són molt valuosos i únics, confiï només en professionals


Els nostres clients, la millor garantía

Qui som

Vam començar l’any 2004 com a Laboratori Digital i Multimèdia. Des de llavors, hem processat més 140.000 hores de vídeo, cinema i àudio, a més, hem escanejat més de 240.000 imatges, entre fotografies, diapositives i documents. Som un equip de professionals entusiastes de la seva feina. Sabem que els nostres clients ens confien les seves cintes de vídeo, bobines de cinema, fotografies i documents sonors amb alguns dels seus millors i més valuosos records.

Treballem amb el propòsit d’oferir la màxima qualitat en els serveis que prestem i en oferir el millor assessorament professional. Per això, hem apostat per l’especialització i realitzem exclusivament serveis de digitalització de vídeo, cinema, àudio i imatge.

El nostre equip tècnic i material, l’experiència i una metodologia de treball molt exigent ens aporten un elevat nivell de qualitat en els serveis que prestem.

La satisfacció i el suport dels nostres clients són la nostra millor garantia.

Els nostres serveis

CINEMA

Convertim les teves pel·lícules de cinema dels formats Super8, 8 mm, 9½, 16mm i 35mm.
Saber més

VÍDEO

Digitalitzem les teves cintes de vídeo de qualsevol format: VHS, VHSC, Betamax, Video8, VideoHi8, MiniDV, SVHS, SVHSC, Laser Disc.
Saber més >>

IMATGE

Convertim les teves fotografies de qualsevol format: paper, negatius, diapositives, plaques a arxiu TIFF, JPEG.
Saber més >>

ÀUDIO

Digitalitza els teus discos de vinil, els teus cintes de casset, bobines d’àudio de magnetòfon. microcassettes, DAT. MiniDisc, pràcticament qualsevol format d’àudio, el convertim a un arxiu informàtic (MP3, VAW, AIFF, OGG, iPod) o en suport disc CD.
Saber més >>

Recuperem els teus Records

Sol·licita informació

Horari

De Dilluns a Divendres
10:00h a 13:30h  16:00h a 19:00h

Dissabtes Tancat

membre de