Cinema a MP4 o a disc DVD.

En definició Standard o en Alta definició

Convertim les teves pel·lícules de cinema (formats Super8, 8 mm, 9 1/2, 16 mm i 35 mm) a un arxiu informàtic de vídeo a punt per editar al teu ordinador, o a un disc DVD.

Per a això utilitzem els nostres equips de scaner fotograma a fotograma, sistema professional de conversió cinema a vídeo.

Ara també en alta definició 1080 x 1920

Característiques del sistema scaner fotograma a fotograma

Aquest sistema escaneja fotograma a fotograma aconseguint d’aquesta manera la màxima qualitat possible en la conversió de cinema a DVD. Aquesta tècnica va dirigida al mercat professional, però videoconversión l’ofereix també al mercat domèstic, estant especialment indicada per a aquells documents en format cinema d’un gran valor, i que es vol aconseguir recuperar-los en format digital i amb la màxima qualitat possible. S’aconsegueix el 100% de cada fotograma. El sistema d’il·luminació LED genera una llum més blanca, i això redunda en una qualitat general molt superior, tant en brillant com en contrast i color. La velocitat a la qual s’ha d’escanejar els fotogrames és la meitat del sistema tradicional de telecine, això redunda en una major lectura de cada fotograma, així com en menys tensions de la pel·lícula, aconseguint amb això evitar trencaments de les velles pel·lícules. Al fer la comanda, especificar si es vol fitxer o DVD vídeo.

Lliurem els arxius en format MP4, (H264), compatible amb la majoria dels televisors, amb PC’s Windows i amb Apple.

Els pendrive i discos durs externs han de ser nous, això es deu a motius de seguretat, els pot facilitar el client o bé nosaltres a uns preus molt competitius.

Sol·licita informació

HORARI
De dilluns a divendres
10:00h a 13:30h
16:00h a 19:00h

membre de