Cintes de Vídeo a MP4 o DVD

En videoconversion convertim les teves cintes de vídeo de qualsevol format, (VHS, VHSC, Betamax, Video8, Vídeo Hi8, MiniDV, SVHS, SVHSC i Laser Disc), en qualsevol sistema de color (PAL, NTSC, SECAM) a un arxiu informàtic de vídeo preparat per editar al teu ordinador, o un disc DVD.

Lliurem els arxius en format MP4, (H264), compatible amb la majoria dels televisors, amb PC Windows i amb Apple.

Per què m’interessa digitalitzar les meves cintes de vídeo

Una cinta de vídeo és bàsicament una cinta de plàstic amb una emulsió magnètica sobre, que amb el pas dels anys, i depenent de la seva conservació, perd les seves propietats fins arribar a ser no visible.

D’aquesta manera, els records desapareixen, i no és possible recuperar-los posteriorment.

Una cinta de vídeo analògica, comença a deteriorar-se a partir dels 15 anys de mitjana.

Com saber la durada de les cintes de vídeo

Les cintes de vídeo tenen una durada física que apareix impresa a la carcassa de plàstic de la cinta. videoconversion factura el contingut gravat, no la durada física de la cinta.

Més informació en com ho fem

Com calcular el cost

L’import de convertir cintes de vídeo, es calcula per unitat, per cinta. Tarifa oficial

Hem de multiplicar les cintes per l’import de cadascuna, que és diferent segons la durada. Si el total de cintes és superior a 10 unitats llavors posa’t en contacte amb nosaltres per fer-te una oferta per quantitat.

Per a això, ens pots enviar un correu electrònic o telefonar al nostre número d’atenció a client 93 417 37 39 i et solucionarem qualsevol dubte que tinguis.

Els pendrive i discos durs externs han de ser nous, això es deu a motius de seguretat, els pot facilitar el client o bé nosaltres a uns preus molt competitius

Sol·licita informació

HORARI
De dilluns a divendres
10:00h a 13:30h
16:00h a 19:00h

membre de